Продавець Profblesk.com.ua Інтернет-магазин професійної косметики. "Безкоштовна доставка від 1199 грн" розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4770 відгуків
+380 (50) 363-29-29
+380 (97) 576-09-96

Profblesk інтернет-магазин професійної косметики для нігтів і волосся. 100% оригінал і якість.

Лізоформін спеціаль 1000 мл, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

«Лізоформін Спеціаль»

1 літр. Концентрат.

Склад: в якості діючих речовин входять четвертинних амонієвих сполук (ЧАС) - дидецилдиметиламмоний хлорид (9,8 %), і похідні гуанідину (2,9 %).

Консистенція властивості: засіб являє собою прозорий безбарвний розчин із специфічним запахом, добре змішується з водою.

Призначення: призначений для дезінфекції поверхонь в приміщеннях, жорсткої меблів, санітарно-технічного обладнання, посуду, іграшок, прибирального інвентарю при інфекціях бактеріальної (крім туберкульозу), вірусної і грибкової (кандидози, дерматофитии) етіології у лікувально-профілактичних закладах (включаючи акушерські стаціонари), інфекційних вогнищах; проведення генеральних прибирань вЛПУ. Крім того, засіб може бути використаний для обробки поверхонь в приміщеннях в цілях боротьби з пліснявими грибами.

Мікробіологія: володіє бактерицидною (крім туберкулоцидной), фунгіцидний (щодо грибів родів Candida, Trichophyton, Aspergillus) та вирулицидной (тестовано на вірус поліомієліту 1 типу) активністю. Засіб володіє миючими властивостями, не пошкоджує оброблювані об'єкти.

Застосування:
Дезінфекцію об'єктів проводять способами протирання, зрошення, замочування, занурення.
Поверхні в приміщеннях (підлога, стіни та ін), жорстку меблі протирають дрантям, змоченою в розчині засобу, або зрошують з гідропульта, автомакса або розпилювача типу «Квазар». Норма витрати засобу при протиранні - 100 мл/м2; при зрошенні - 300 мл/м2 (гидропульт, автомакс), 150 мл/м2 (розпилювач типу «Квазар»).
Санітарно-технічне обладнання (ванни, раковини і ін) обробляють розчином засобу з допомогою щітки чи йоржа при нормі витрати робочого розчину - 200 мл/м2 або зрошують з гідропульта, автомакса (норма витрати робочого розчину - 300 мл/м2) або розпилювача типу «Квазар» (150 мл/м2). Гумові килимки дезінфікують способом протирання або занурення в розчин засобу. По закінченні дезінфекції санітарно-технічне обладнання промивають водою, а в приміщенні проводять вологе прибирання.
Для боротьби з цвіллю поверхні в приміщеннях спочатку очищають від цвілі 10% розчином засобу, потім дворазово з інтервалом 15 хв обробляють розчином такої ж концентрації. Час дезінфекційної витримки складає 3 години.
Посуд звільняють від залишків їжі і занурюють в ємність з розчином засобу при нормі витрати 2 л на 1 комплект. Після дезінфекції посуд ретельно промивають водою з допомогою йоржа або щітки.
Дрібні іграшки повністю занурюють у розчин засобу або протирають дрантям, змоченої розчином засобу. Великі іграшки протирають дрантям, змоченої розчином засобу або зрошують розчином засобу. По закінченні дезінфекційної витримки їх промивають водою протягом 5 хв.
Прибиральний інвентар (ганчір'я) замочують у розчині засобу, після дезінфекції перуть і висушують.

Основні атрибути
ВиробникБланидас
Користувацькі характеристики
БрендBlanidas
КатегоріяАксесуари
  • Ціна: 325 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner